Formulari de sol·licitud d’alta programa HealthFitLife (català)

CONSENTIMENT *

Responsable del Tractament: Les dades personals de l'interessat seran tractades per HEALTHFIT VIDA, S.L., amb CIF: B88304290 i domicili social al C / Perú, núm 6B, Of. 5 Planta Baixa, Madrid, de conformitat amb el que disposa el Reglament (UE) 2016/679 de 27 d'abril de 2016 (GDPR), per la qual cosa se li facilita la següent informació del tractament:

Fi del tractament:

• La seva participació en el Programa HealthFit Life, incloent les seves dades de salut, per realitzar-li un programa fitness adequat a les seves necessitats
• Enviament d'informació o qualsevol altra actuació amb caràcter comercial a través de correu postal, correu electrònic, telèfon, SMS o altres mitjans electrònics equivalents per CORREDORIA D'ASSEGURANCES SURE SERVICE, SA sobre productes i serveis asseguradors i financers que resulten del seu interès.
• Realització d'estudis estadístics en matèria asseguradora de les seves dades degudament anonimitzades.

Obligatorietat de facilitar les dades: Les dades tractades són, amb caràcter general, obligatòries per participar en la promoció llevat que s'indiqui el contrari. Per tant, si no s'han facilitat les mateixes o no es van facilitar correctament no podrà gestionar la seva participació. L'interessat garanteix que és major d'edat i que les dades aportades són veritables, exactes, completes i actualitzades, sent responsable de qualsevol dany o perjudici, directe o indirecte, que pogués ocasionar com a conseqüència de l'incompliment d'aquesta obligació.
• CONSENTIMENT: Mitjançant marcació de caselles i signatura electrònica per tractar les seves dades personals, incloses les de salut en la seva participació en el Programa HealthFit Life així com per oferir productes i serveis asseguradors que siguin del seu interès per la CORREDORIA D'ASSEGURANCES SURE SERVICE a través de qualsevol mitjà habilitat a aquest efecte.

Criteris de conservació de les dades: es conservaran mentre es trobi adscrit al programa HealthFit Life i fins i tot durant els terminis de prescripció legals que siguin d'aplicació, llevat que autoritzi el seu tractament per un termini superior o sol·liciti la seva baixa, oposant-se o revoqui el seu consentiment

Destinataris de les dades: Les seves dades podran ser tractats per la CORREDORIA D'ASSEGURANCES SURE SERVICE, SA per facilitar-li informació per qualsevol mitjà habilitat a aquest efecte sobre productes i serveis asseguradors.

Així mateix, HEALTHFIT VIDA, S.L. podrà transmetre les dades a prestadors de serveis quan sigui necessari per al compliment de la prestació descrita.

Drets que assisteixen a l'Usuari:

- Dret a retirar el consentiment en qualsevol moment.
- Dret d'accés, rectificació, portabilitat i supressió de les seves dades i de la limitació o oposició al seu tractament de les seves dades personals.
- Dret a presentar una reclamació davant l'Autoritat de control (www.agpd.es o C / Jorge Juan, 6. 28001- Madrid o tel. 912.663.517) si considera que el tractament no s'ajusta a la normativa vigent.
Dades de contacte per exercir els seus drets:
dreça postal: HEALTHFIT VIDA, S.L. C / Perú, núm 6B Of. 5 Planta Baixa, Madrid.
Email: info@healthfit.life

Consentiment

DADES PERSONALS *

informació personal

HISTORIAL ESPORTIU *

Historial esportiu

HÀBITS DE VIDA *

Hàbits de vida